Zuidelijke-Hoornraaf-Kruger-National-Park" alt="" />

Ons verhaal

✔ Gepersonaliseerde safari

✔ Vooraf inspiratie opdoen via onze inspiratie pagina

✔ Eén aanspreekpunt

Afrikaans Safari

 

Het verhaal van Afrikaans Safari is geboren uit een levenslange passie voor dieren. Vanaf de vroegste dagen koesterde onze oprichter een aangeboren liefde voor het wilde. Deze liefdesaffaire leidde hem naar Zuid-Afrika, waar de reis echt begon. Door deel te nemen aan een uitgebreide FGASA-cursus ontvouwde het pad om een gecertificeerde gids te worden zich voor hem.

Hoewel de rol van gids niet voorbestemd was, bleef de magnetische aantrekkingskracht van Afrika aanhouden, keer op keer. Elke terugkeer, elke avontuur, was een les – een kans om de geheimen van het wilde leven te ontrafelen, dieper in de hart van Afrikaanse culturen te duiken en diepere waarheden over onszelf te ontdekken.

 

Meer Dan Slechts Safari’s

 

Bij Afrikaans Safari zijn we meer dan alleen ontdekkingsreizigers; we zijn hoeders van de Afrikaanse wildernis. Hoewel onze expertise zich uitstrekt over de breedte van Afrika, bevindt ons hart zich in . Onze specialiteit ligt in het creëren van reizen met memorabele safari’s, waar elk moment een onderdompeling is in de diepe schoonheid van het wild.

 

Voorbij Grenzen

 

Toch stopt onze missie niet bij het bieden van bijzondere safaribelevingen. Afrika is voor ons niet alleen een bestemming; het is een doel. We zijn toegewijd aan het toegankelijk maken van de wonderen van dit continent voor iedereen, zodat zelfs mensen met een bescheiden budget kunnen genieten van zijn pracht. Meer nog, we zijn kampioenen van de stemlozen – een brul voor de bedreigden, een toevluchtsoord voor de bedreigden.

 

Conservatie: Een Toewijding, Geen Keuze

 

In het gezicht van uitdagingen zoals klimaatverandering, habitatverlies, stroperij en mens-dierconflicten erkennen we de dringende noodzaak van actie. Hoewel we misschien niet elk soort redden, kent onze vastberadenheid geen grenzen. We zijn hier om een verschil te maken, bij te dragen aan de strijd voor het behoud van de kostbare wilde dieren van Afrika.

Elke boeking bij Afrikaans Safari is niet alleen een avontuur; het is een belofte. Een deel van elke boeking wordt omgeleid naar substantiële donaties aan organisaties aan de frontlinie van conservatie-inspanningen. Door voor ons te kiezen, verken je niet alleen Afrika; je neemt actief deel aan de strijd om een toekomst voor zijn ongeëvenaarde biodiversiteit veilig te stellen.

Doe met ons mee in dit streven. Laten we samen Afrika verkennen, niet alleen als reizigers, maar als hoeders van zijn erfenis. Afrikaans Safari is niet alleen een reis; het is een gedeelde toewijding om de natuurwonderen die dit continent zo buitengewoon maken, te beschermen. Laten we samen een verschil maken – één safari tegelijk.