Wilde-Hond-Kruger-National-Park" alt="" />

Onze Toewijding

Onze Toewijding

Afrikaans Safari is voortgekomen uit onze passie voor dieren. Je kunt ons verhaal teruglezen op de website. Zoals daar kort is vermeld, zijn we toegewijd om een bijdrage te leveren aan de strijd voor het behoud van de natuur.

Als je op zoek bent naar populatiecijfers van de afgelopen 100 jaar, was de 20e eeuw zwaar voor dieren. Soorten die uit populaties bestonden 100.000 tot miljoenen, zijn gedecimeerd en bestaan nu uit duizenden tot tienduizenden individuen. Hun leefgebieden is aanzienlijk kleiner geworden, waardoor de afstand tussen dieren en lokale bewoners kleiner wordt en conflicten toenemen.

 

Conservatie

Over de hele wereld strijden veel mensen voor natuurbehoud. Of het nu gaat om wetenschappelijke studies, educatie, het creëren van banen voor de lokale bevolking of het redden van dieren die dringend hulp nodig hebben.

Wij streven ernaar om deel te nemen aan deze strijd en op elke mogelijke manier bij te dragen, hoe klein ook. Hier is hoe we het verschil willen maken:

 

  • Bewuste safari: Selfdrives ansich zijn niet onethisch, maar het is zeer belangrijk om enkele regels te volgen. Kleine dingen om op te letten die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk schade aanricht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwijken van olifantenpoep of de weg.

 

  • Ethische activiteiten: We zullen er alles aan doen om je goede tips te geven en je kansen te vergroten om de dieren te zien die je wenst. Maar activiteiten waarbij je interactie hebt met wilde dieren, zijn vaak niet zo diervriendelijk als omgeschreven. En worden daarom niet gepromoot. Mocht je op zoek zijn naar zo’n interactie kan een conservatie safari een goed alternatief zijn.

 

  • Bewustwording creëren: Er gebeurt zoveel in de wereld, het is onmogelijk om alles bij te houden. We zullen proberen bewustwording te creëren voor het behoud van de natuur en zijn fauna, zodat we kunnen helpen op elke mogelijke manier.

 

  • Donaties: Onze boekingen zullen resulteren in één of meerdere donaties aan organisaties die de natuurbehoud bevorderen. Financiën zijn meestal het grootste probleem, want zonder geld kan er niets worden gedaan. Daarom is het voor ons belangrijk om aanzienlijke donaties te doen om ervoor te zorgen dat deze mensen hun werk effectief kunnen doen.
test1
tes
Phasellus gravida tristique felis, at suscipit libero volutpat non.