Leeuw-Kruger-National-Parl" alt="" />

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website van www.afrikaanssafari.com en al haar andere communicatie-uitingen. 

Door deze website te bezoeken en/of gebruik te maken van de aangeboden informatie op deze website, verklaart u akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

 

Gebruik van de Afrikaans Safari website 

De website, teksten en foto’s zijn eigendom van Afrikaans Safari en het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Afrikaans Safari. Alle foto’s en teksten zijn in het bezit van Afrikaans Safari en zijn auteursrechtelijk beschermd. De informatie op deze website mag u wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik. 

Afrikaans Safari grootste zorg is om de website up-to-date te houden. Hiermee wordt getracht dat er kleine hoeveelheid tot geen data verouderd is. Afrikaans Safari is niet aansprakelijk indien er een situatie voordoet dat dit wel aan de orde is. Afrikaans Safari zal niet vooraf melden dat de informatie op de website wordt vernieuwd. 

 

Informatie van derden

Indien Afrikaans Safari links naar websites en/of pagina’s van derden weergeeft, is het van belang dat u weet dat de informatie en/of producten op deze websites en/of pagina’s niet worden aanbevolen en zijn enkel ter informatie op de website gezet. Afrikaans Safari is niet aansprakelijk en heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of beschikbaarheid van deze websites en/of pagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar www.afrikaanssafari.com. Afrikaans Safari is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de correctheid van informatie op de websites en/of pagina’s waarnaar verwezen wordt.

test1
tes
Phasellus gravida tristique felis, at suscipit libero volutpat non.